We love food

Onze foodprofessionals

Dit zijn de leden van de Food Content Club; met ieder zijn eigen discipline, ervaring en kijk op food. Samen maken we content, die naadloos aansluit bij de doelgroep. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers qua content van a tot z. Kwalitatief, effectief en verrassend efficiënt. Voel je welkom bij onze Food Content Club!

Michka Voor verrassende en toegevoegde waarde foodcreaties moet je bij Michka zijn. Geen product is haar vreemd, geen ingrediënt haar onbekend en geen gerecht haar te veel. Deze veelzijdige chef met energie in overvloed beheerst haar kooktechnieken en heeft bovendien haar eigen kookstudio waar iedereen welkom is en altijd mee mag koken. Michka denkt graag out of the box en met haar achtergrond tot professionele lekkerbek bedenkt zij nieuwe eigentijdse recepturen en bijzondere smaakvolle combinaties. Ze geeft workshops aan jong en oud, onervaren en ervaren en zoekt altijd verbinding door middel van koken en eten. De kookstudio is het hoofdkwartier van de Food Content Club en is voorzien van alle moderne faciliteiten.
Dirk Dirk is de food traveller van de Food Content Club. Hij houdt van food met een verhaal; eten en drinken met een persoonlijk karakter. Hij is de oudste van de club en het langst werkzaam in de wereld van food en het professioneel verkopen van merken & concepten. Menig merk voor de consument en de gastronomie heeft Dirk groot gebracht. Toch blijft hij altijd bescheiden en gaat opzoek naar het volgende onderscheidende foodconcept. Als food veteraan is hij sterk in strategisch denken en heeft zijn focus op verkoop en marketing resultaten. Dirk staat voor ontmoetingen met mensen door middel van food; eten verbindt en Dirk is het bindmiddel.
Marc Als je nog geen honger had, dan krijg je het wel door de smaakvolle vormgeving van Marc. Hij is een creatieve grafisch ontwerper en ziet in food elke dag een nieuwe mogelijkheid en uitdaging. Marc bedenkt en geeft een product een strakke verpakking, een lekkere campagne of een tongstrelende website of bedenkt vernieuwende foodconcepten. Hij zet er graag zijn tanden in. Als vormgever wordt Marc geprikkeld door de steeds veranderende foodmarkt die altijd in beweging is en werkt graag voor een grote diversiteit aan klanten. Marc staat voor een vormgeving waarin food aanspreekt en die je raakt, want food staat immers altijd dicht bij; iedereen eet en drinkt elke dag.
Carlieke Op marketing en communicatie gebied is er geen digitale cookie die Carlieke niet lust. Ze is een krachtige content verbinder met passie voor food marketing. Als ervaren content & food specialist en regisseur neemt ze je mee door de online wereld opzoek naar de beste strategie voor jouw online project, website, campagne advertentie of social media kanalen. Maximale impact en engagement, daar bijt ze zich in vast en de nieuwste foodtrends zijn haar dagelijkse kost. In de Food Content Club is Carlieke een spil in het web, want zonder de strategie die zij samen met jou inzet mis je het beoogde online effect.
Arno Verscholen achter zijn camera met de juiste lens voor de food setting fotografeert Arno van stilstaand tot bewegend, van ingrediënt tot het uiteindelijke resultaat en van packshots tot productvideo’s. Zijn stijl kenmerkend zich door beelden die helder, fris, goed belicht en fijn van contrast zijn. Arno fotografeert altijd vanuit een commerciële insteek met zijn voorliefde voor mensen en food in de hoofdrol. Zijn frisse foodbeelden brengen food tot leven en door zijn achtergrond als grafisch ontwerper schakelt hij perfect met de vormgever. Arno beschikt over veel technische kennis en is binnen de Food Content Club diegene die het foodidee in een tastbaar beeld omzet.
Harm Fotograaf
Victor Videograaf
Debbie Blogger
Wilfred SEO-specialist

Start je project Click & Collect

Wij begrijpen, dat je je niet verplicht wilt voelen, om meer diensten af te nemen dan echt nodig zijn. Dat is een van de voordelen van onze foodclub. Stel jouw team samen en neem contact op..